OVER MEANDER

Meander is een organisatie- en communicatie-adviesbureau waar u op kunt vertrouwen. Wij staan u op een kundige, informele en persoonlijke wijze terzijde met raad en daad. Meander voert uw opdrachten uit volgens een strakke projectregie en informeert u actief over de voortgang van uw projecten. Het bureau is werkzaam op het snijvlak van communicatie en kwaliteit van processen. Opdrachtgevers zijn veelal gerenommeerde namen uit het Nederlandse bedrijfsleven.


Het uitvoeren en begeleiden van audits is een specialiteit van Meander. Dit kunnen audits zijn op het gebied van (interne) communicatie. Aan welke informatie is de meeste behoefte en hoe kan die het best worden gecommuniceerd? Meander auditeert ook de organisatie van processen. Bijvoorbeeld risicobeheersing bij grote infrastructurele projecten of de inrichting van inkooptrajecten.


Voor kwaliteitsbewaking en communicatie heeft u dus aan Meander Organisatie en Communicatie een betrouwbare partner. Onze ondersteuning kan vele vormen aannemen. Niet alleen het vastleggen, (via audits) bewaken en verbeteren van processen, maar ook het formuleren van een beheerstructuur voor uw intranet, het opstellen van communicatieplannen, tekstrealisatie of het maken van een Jaarverslag. Meander leidde als tekststrateeg en projectcoördinator het Jaarverslag van Siemens naar de Nederlandse Jaarverslagen top 15. En overname van het volledig projectmanagement voor een langlopend traject? Ook dat is mogelijk.


Wordt u bedolven onder leesmateriaal? Meander kan voor u trainingen verzorgen zodat u nog veel sneller informatie uit vakliteratuur, studieboeken, kranten en rapporten haalt.


Meander denkt en doet dus met u mee. Op directieniveau, op afdelingsniveau. En het blijft niet bij woorden. Concrete output is altijd het uiteindelijke doel.